Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Projecten

There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.
– Albert Einstein

Studio Florifique onderzoekt voor en in samenwerking met opdrachtgevers de kracht van de beeldende communicatie en past deze toe op uiteenlopende manieren. Enkele voorbeelden van projecten die zijn afgerond of nog in uitvoering zijn:

 

Infographic_thumbnail‘Beyond Flowers’

Nederland is het land van de bloemen. Maar ook van de kunst, en Dutch design. Wie out-of-the box denkt, ontdekt een wereld aan mogelijkheden om méér te halen uit het fenomeen ‘bloemen’. Toegespitst op Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sierteeltsector ontwikkelde Florifique daarom een nieuw business model. Lees verder bijCorporate‘.

 

DANCINGQUEENS_2Merchandise

Als ode aan Holland-bloemenland bracht Studio Florifique een assortiment toegepaste kunst producten voort: ‘Dutch Flower Artcessories’. Schoudertassen, paraplu’s, zijden sjaals en andere mode items met opdruk van een origineel bloemenschilderij waren verkrijgbaar op toeristische plekken, woonwinkels en bloemisterijen. Lees verder voor info en inspiratie over merchandising en de toegevoegde waarde van een merchandise programma voor corporate storytelling.

 

Spirit_thumbnailFloral Portraits

Eveneens in opdracht, van particulieren bedrijven, maar ook als vrij werk vervaardigt Florifique gestyleerde portretten. Dit zijn sfeervolle digitale foto compilaties. In samenwerking met kunstenaar/fotograaf Aivy Quin komen deze zogenoemde Floral Portraits tot stand. Klik hier voor meer info over Floral Portraits.

 

 

UA-39895135-1